Nu är datum klart för Gävle Pride 2017. 17-20 augusti kommer arrangemanget att äga rum. Under lördagen 19 augusti sker även ett samarbete med Balkongfesten som arrangeras av Gävle Teaterförening sedan fem år tillbaka.

För femte året i rad kommer Gävle Teater vända scenen ut mot gatan och Esplanaden i Gävle för att bjuda Gävleborna på en upplevelse präglad av mångfald och gemenskap i kulturens tecken. I år kommer arrangemanget dessutom att ske i samverkan med föreningen Gävle Pride – som efter fjolårets succé planerar en fortsättning med både seminarier, workshops, parad och ett större kulturarrangemang.

Datumen för Gävle Pride är 17-20 augusti och Balkongfesten kommer att äga rum den 19 augusti. Tillsammans kommer vi att skapa en fantastisk helg för Gävleborna – fylld av kultur och med möjlighet att mötas i mångfald, respekt och tolerans.

Kärleken börjar i Gävle!

Info och frågor:
Jonas Elverstig Gävle Teater 073-048 28 91 • jonas.elverstig@gavleteater.se
Emelie Lundin Gävle Pride 026-456 17 92 • info@gavlepride.com