Vill du vara med och bidra till programpunkterna på Gävle Pride 2018 så är du välkommen att anmäla ditt event i vårt formulär.

Under Gävle Pride har vi en diger samling med föreläsningar, utbildningar, debatter, filmvisningar med mera. Samtliga äger rum under festivalens dagar 16–19 augusti och har alla kopplingar till HBTQ-frågor.

Förra årets Pride bjöd bland annat på en lesbisk frukost, föreläsning om begreppet trans, en workshop om hur det är att bli ”stämplad och kategoriserad”, en utställning i queer-perspektiv och en regnbågsmässa i kyrkan.

Nytt för i år är att anmälan är max 5 programpunkter per arrangör/företag/förening och så vidare. Vi har också lagt till en kostnad på 250 kronor för detta på grund av administration och tidigare års avbokningar. Den beskrivning som ges i anmälningsformuläret kommer också vara den som ordagrant kommer att återges i Gefle Dagblads annons och vår pamflett.

Före den 31 maj vill vi ha din anmälan.

Anmäl din programpunkt här »