Du vet väl om att det fortfarande finns möjlighet att anmäla ditt deltagande i Gävle Pride Parad.

Ta del av glädjen längs gatorna i centrala Gävle, sprid kärleken och demonstrera för att alla ska ha rätt att älska den man vill. Det finns många sätt man kan ta sig fram i paraden. Hör med vår sponsor LB Maskiner om du vill hyra en lastbil eller annat fordon. Gemensamt för alla Pride demonstrationer över hela världen är färgprakten där alla kulörer i prideflaggan är representerade.

Har du ingen förening, företag eller annat att tåga tillsammans med så är du välkommen att ansluta dig före sista lastbilen. Förra året uppskattade vi deltagarantalet till cirka 5000 personer och vi hoppas att i år locka ännu flera. Gefle Dagblad (GD) delar även ut ett fint pris till bästa ekipage i samråd med styrelsen i Gävle Pride. Läs om förra årets vinnare i GD.

Sjätte augusti stänger anmälan till paraden så än finns det tid kvar att anmäla dig och ditt entourage.

Anmälningsformulär hittar du här »

Foto: Levi SaundersUnsplash