Äntligen är augusti här och man får lov att bänka sig i soffan efter en härlig sommar. Här kommer ett tips om ett härligt familjedrama.

The Fosters är en tv-serie som startade redan 2013 och har precis visat klart sin femte och sista säsong. Det är en tv-dramaserie som handlar om familjen Foster och tar upp alla möjliga HBTQ-frågor och även andra. Lite lustigt är också att man döpt familjen till Foster (foster betyder fostra på svenska) och det är just det dom gör, de har en biologisk son och flera andra adopterade barn. De tar också in Callie som haft en tuff uppväxt och vänder upp och ned på hela familjen.

I vårt cis-samhälle har vi som norm att det är mamma och pappa i en familj men äntligen får vi se något annat; nämligen ett lesbiskt par med ljushyad och en mörkhyad kvinna. Dessutom är den ena polis och den andra lärare. I USA är man på vissa ställen inte lika liberal som övriga delar av landet så det är som bäddat för problem.

Är du lite besviken efter att serien lagts ned efter fem säsonger behöver du inte gräva ned dig så långt. Det kommer en spin-off till serien som heter Good Trouble som har premiär under 2019. Den serien handlar om Callie och Mariana när de går in i nästa fas av sina unga vuxna liv.

Så skulle det nu regna hela helgen behöver du inte frukta utan du ska kunna streama The Fosters på både Viasat Play och Netflix.