Igår avverkade vi hela 21 programpunkter och idag bränner vi av 22 färgsprakande punkter. 

Du har fortfarande möjlighet att ta del av konstutställningarna och liksom igår kan du tillverka din egen skylt till Paraden på lördag. Har du som HBTQ-person problem med ditt boende rekommenderar vi dig att besöka Öppet Hus hos Hyresgästföreningen idag där du kan få råd och hjälp. Råd och hjälp kan du som HBTQ-asylsökande få av Lagborg Juridik.

Till barnfamiljer rekommenderar vi idag Fjärran Festivalen på Fjärran Höjder badet. Idag går barnfamiljer in gratis och kan ta del av uppträdande och en massa spännande aktiviteter. På fjärran finns också två könsneutrala ombytesrum.

En självklarhet är att ta del av Bateria do Yeahvle, en trum workshop ute på Kulturhusets gård. Känn glädjen komma med rytmerna. Pride bjuder även idag på flera föreläsningar, till exempel Polyamori och relationer utanför våra vanliga normer.

Är du sugen på att röra dig så kan du idag klockan 16 spela brännboll i Boulognern eller föredrar du ett gott skratt så gå till Söders Källa och se Bög in box. Missa för all del inte Regnbågsnatt i Musikhuset som ligger bredvid tågstationen. Känner du sen för ett riktigt party styr du näsan mot Konserthuset och dansar hela natten på Queer as Folk.

Fullständigt program »