Jag är en person som brinner och engagerar mig. Min grund för mitt engagemang bygger alltid på en värderingsgrund som värnar alla människors lika rätt och värde, tron på alla människors inneboende kraft och förmåga att bidra positivt till utveckling. Därför har jag också valt att engagera mig i föreningen Gävle Pride. Som ordförande i Gävle Pride vill jag därför hälsa alla välkomna att delta i dagens program för Gävle Pride:

Idag ägnar vi dagens alla timmar åt att manifestera för medmänsklighet, mångfald och alla människors lika rätt och värde. 

I samarbete med Gävle Teater/Balkongfesten och Scandic CH gör vi gemensam sak och erbjuder en heldag i kärlekens tecken.

Vi inleder med Pride-paraden kl 14.00 med tillhörande familjefest och uppträdanden på scenen i Boulongen. Därefter går vi vidare till Balkongfesten där Gävle Pride och våra huvudsponsorer GD/AB delar ut pris till Paradens bästa ekipage. Sen är det dags att bege sig till Scandic CH som anordnar den officiella Pride- festen till långt in på småtimmarna. 

Välkommen att delta i firandet – Tillsammans gör vi skillnad!

#kärlekenbörjarigävle #gävlepride2018 #gavlepride

Ann-Helen Persson, ordförande Gävle Pride