Nu trappar vi ned på aktiviteterna och varvar ner. Chilla lite och ät brunchbuffé tillsammans med HBTQ+Evenemang klockan 11-13 vid caféet i Boulognern. Njut av en varm sommarbris, trevligt sällskap och en härlig brunch.

Om du har missat konstutställningen i IDKA Kulturkiosken har du fortfarande chans att se den idag. Strosa runt och se de härliga alstren.

Har du mer energi kvar från paraden igår rekommenderar vi dansworkshopen vid Folkteatern. Förhoppningsvis finns det några platser kvar för vem vill inte köra lite vouging and waacking.

Sist ut på Gävle Pride klockan 18 är regnbågsmässan i Mariakyrkan i Sätra centrum. Man måste inte vara skapt på ett visst vis för att passa in, alla är välkomna. Insup andlighet, hitta inre frid och bli fylld med kraft inför framtiden.

Tack för en härligt färgglad vecka och tillsammans har vi färglagt Gävle ytterligare ett år!