2020 gör vi något vi aldrig tidigare gjort. Vi livesänder från Pridestudion, på Clarion Hotel Winn i hjärtat av Gävle och det blir gäster, musik och överraskningar.

Ute på stan finns våra partners och föreningar som arrangerar programpunkter som du kan besöka eller ta del av fysiskt eller via nätet. Har du en programpunkt som du vill arrangera? Fyll i formuläret nedan.

Anmäl din programpunkt (öppnas i ny flik)

Anmälan av programpunkter kostar 250 kr. Max antal är 5 st. Förtydligande: 5 programpunkter kostar tillsammans 250 kr. Så snart betalningen för din programpunkt kommit in lägger vi upp den här på sidan och de syns även i Gefle Dagblad. Gör gärna ett event på Facebook och gör oss som medvärd så visas ditt event på vår Facebook-sida.

Pridestudion

Clarion Hotel Winn blir platsen för Pridestudion under Pride 2020.

På grund av covid-19 och Folkhälsomyndighetens restriktioner gör vi annorlunda i år. Vi livesänder under fyra dagar från Pridestudion på Clarion Hotel Winn.

Det blir fyra dagar med invigning, gäster, artister och överraskningar. Tillsammans med våra huvudsponsorer Gefle Dagblad och Arbetarbladet sänder vi live med Magnus Carlsson som programledare.

Tips på inslag till Pridestudion? Kontakta oss och ge dina förslag.

Paraden

I år 2020 blir det virtuell Prideparad under lördagen. Med anledning av covid-19 har vi idag inte exakt information om hur Paraden kommer att genomföras.

Vi kommer som tidigare år även dela ut pris till Bästa Ekipage.

Vi bjuder med er in till festen och anmäl dig till paraden via vårt formulär nedan.

Anmäl dig till Paraden (öppnas i ny flik)

Programmet

Vi arbetar för fullt med programmet och återkommer under sommaren.

Gävle Pride

Gävle Pride Parad

Den här webbsidan använder kakor. Genom att fortsätta surfa på denna sida så accepterar du vår användning av kakor.